PunktSlut

Sorry people. Har bara för mycket just nu. Japp, För mycket av allt. Återkommer igen någon dag när jag har tid.

Sretan ti rodjendan!



GRATTIS BABE!!
Hoppas allt du önskar blir uppfyllt & hoppas du lever jos 10000 godina!
Much love too you! ♥
Va bara tvungen att lägga upp denna bilden. Här är du som lyckligast!
 I Bosnien med oss kusinerna och äter burek!
 Det kan inte bli bättre! =D


DAVID GUETTA

Igår fick jag en överaskning av babe! Han hade biljetter till DAVID GUETTA. Både till mig och sig själv. Hur kul som hellst! Vi va även VIP, Slapp stå i den överdrivet långa kön vid slagthuset och bara väääänta. Mohahaha! Tack älsk! Riktigt kul hade vi iallfall.

Men en sak förstår jag inte. Såg flera styckna som hade druckit som fanken och kunde inte ens stå på sina ben!? What the fuck? liksom.. Är det lönt. Man kommer dit för att ha roligt,dansa,sjunga och lyssna på musiken. Inte för att dricka sig överpackad och skämma ut sig själv och dagen efter inte minnas någonting. Vad är poängen liksom!? Guud väx upp männsikor.

Musiken va grym igår ! Loved it. Babe och jag hade riktigt roligt ihop. Dansade och skrattade massor haha.
Älskar när man skapar MINNEN



Obsession.


                                                                                                               

Mina läppar är extremt svullna så att det är sjukt.
Helt stora. Ser ut som en fisk. Höhö. 
Vill bara att skitet ska försvinna !!              
                                                                                                               
                                                                                                                  

Soon..




Jag vet, Jag vet.. nu tänker ni - oh nej inte ännu en twilight geek!
But heeey, Cant help it, I'm in love.


09.11.20


How cute.


Me & My ♥


Guetta live.




Vem ska dit?
Tycker faktiskt om hans musik.
Men har man jobb så har man.. what to do


who's got it?

Det har varit en skön helg. Har jobbat en hel del, men jag gillar faktiskt jobbet just nu, det börjar bli bättre men har fortfarande massa fel. Inte precis världens bästa jobb, men det är okej liksom (änsålänge). Gillar folket på jobb, trivs med dem=)

Mår super idag och har haft en skitskön dag i Malmö. Vi har gått runt en del, promenerat, fikat, & skrattat, väldigt mysigt. Älskar dagar som denna. Imorgon är det tisdag och "alla" längtar redan till helgen. höhö. stackare.

Imorgon blir det ännu en ledig dag för mig. Yeees! Förstår ni att jag just nu älskar att vara mig själv? Mohaha! Får sova hur länge som hellst, ensam hemma, älskar my homies, älskar my Babe, Älskar mig. Jupp ,just love myself!


Bilder på egot elle=D hihi ♥

The one.

Hot as a fever
Rattling bones
I could just taste it
Tast it

If it's not forever
If it's just tonight
Oh it's still the greatest
The greatest
The greatest

Your
Your sex is on fire                                                                           
     Kings of lion - Sex on fire

New Day.

Ooops, idag vaknade jag klockan 12, jag som har miljoner saker att ta tag i. Men jag mår mycket bättre idag. Ska göra vid mig nu. Sen ta bussen in till stan. Måste till körskolan. Ska även möta upp elle, hon får gå med mig. Behöver moralisktstöd. Buhu. Sedan får vi se vart vi hamnar.

Adjö med er.

Superwoman going to sleep.

ÄNTLIGEN FRI FRÅN JOBBET!

Ledig två dagar nu. Yes.
Hör av mig imorgon, när min hjärna börjat fungera normalt igen..


SMOKEY EYE



Sexyyyyyy...


Mademoiselle

Kom nyss från jobbet. Har/Ska jobba hela helgen. Blää =( Igår efter jobb följde bulle med mig hem. Satt och glodde film. *UPP* HAHAHA Rolig var den. Vi gap skratta hela tiden=D Love it. Idag har jag bara jobbat hela jävla dagen. från 8.00 - 20.00. MÖG! Jobb imorgon än en gång.



Dessa dagarna har mest bestått av jobb och att jag har tagit det lugnt och sett på massa film och ätit mig fet, mums. Har fortfarande ont i magen efter alla chips & pizza jag och bulle åt igår. ( förlåt Anera ! ) men ändå har det bara varit härligt! =)


Your Creepy..

Fuck.

Har tagit sprutan idag. Kan bara säga - Fy helsike vilken värk jag har i armen. PLUS världens huvudvärk har jag också. Ohh. Ska sova nu. Hejdå.


aj?

Har precis vaknat. Ledig från jobb idag. Yeeeeeeees! Ska hoppa in i duschen äta mycket frukost och städa. Sedan drar jag till UMAS. Jupp, Har bestämmt mig för att ta svinsprutan iallfall.
Who knows liksom?

Ha det gött. Bye.


dont confuse hate with jealousy.

Usch! Vad varmt det är här inne ..
Känns som att väggarna brinner. Elementen är på i full rulle.
Håller på att kravera känns det som och ändå har jag bara på mig en T-shirt och shorts.
Nej nu har jag fått nog. I give up, nu hoppar jag in i duschen och sedan tänker jag stänga av datorn och krypa ner i min underbart sköna säng .. Vill det hellst av allt just nu! Önskar babe va här hos mig♥ Vill kraaamaaas!

Godnatt och sov gott.

HAHAHAHA

Fjortisen: är ett flocklevande djur som ofta vid skymmningen brukar synas vid McDonalds, sybilagrillar eller större asfalterade områden, i stora gäng. Hanarna känns igen på sitt tuppliknande läte och sitt rödprickiga ansikte. Jakten på den mest IQ befriande tjejen börjar med att de spela upp sin senaste ringsignal på mobilen. Hanarna har också en tendens att samla toffsar på benen, desto fler toffsar desto mer åtråd blir han. Honorna känns igen på sitt översminkade, konstgjorda utseende och rosa stringtrosor som hänger strax ovanför armhålorna. De har också stora frisyrer med helt livlösa och sönderfärgade hårstrån. Byxor i barnstorlek är ofta vanligt. När en hona ska visa sitt intresse för killen med den mest igelkotts liknande frisyren trycker hon upp brösten till hakan, drar ett bloss på ''ciggen'' och drar ner tröjan. När honan och hanen har hittat varandra ger hanen honan en vodkaflaska bestående av 90% vatten. Sedan sätter han sig på mopeden kör ett varv och får sedan gå hem med honan. Fjortisen kan upplevas som ett mycket störande djur då de under sin vandring kan utstötta olika parnings läten. Ofta i form av svordommar så som tex fitta, hora, slampa, fuckyou osv. Antalet av dessa djur har ökat markant på senare tid vilket har lett till en het diskussion om det är möjligt att skjuta olika delar av populationen.


- HAHAHAH alltså kan ej sluta skratta.

snodde denna ur syrrans blogg♥



I believe that everything happens for a reason.

   

I am me and I won't change for anyone..


Girls Love Bling Bling!

http://forlove.se/ ---> Måste bara besökas.

Älskar smyckena där. Så jävla fina. De inget sånt H&M/Glitter skit. Utan de äkta vara. Där bör man beställa fan. Jah vissa saker kanske är dyra men andra inte. Det jämnar ut sig i längden.. de tål vatten och allt. de typ doppat i guld och silver. Love it. De har både örhängen, halsband, armband, ringar och klockor. Sen har dom ju även sexiga underkläder wooow=D Så det är bara att klicka sig in, Titta och Njut !




De olika märkena:
Hultquist-Copenhagen
Unica of Sweden
Apple Bottoms

& massa massa annat


Say You Love Me !

Känner mig så riktigt duderhappy idag. Hela helgen har varit bra för min del, och det verkar hålla i sig än idag. Yeah!! Vakna typ med ett fett smile på läpparna, Liksom ofta det händer mig?! Mohahha =D
Tror det handlar om att lägga energi på rätt saker faktiskt. Skita i energitjuvar, och det man stör sig på och de man bara vill säga fuck off till. De bara att gå vidare med livet, med ett leende på läpparna.

Va ute en sväng i stan igår med B* Kände den kalla, men ändå friska luften runt om mig och löven som tappar sin färg är det behöver inte vara en idiot för att fatta att det är höst. Jag gillar hösten. Den är mysig och man får köpa nya stövlar, mössor, vantar och halsdukar ! Höhöhöhö So folks.. Är ni redo inför hösten? I sure am. Det kommer bli myyysigt. Så som vi gillar det.

Bye, jag orkar inte mer nu.


                                                                                                                                          

Happy B-Day!

Lill brorsan ( världens tuffing ) fyller 14 idag !! Så ikväll blir det kalas. Med massa tårta =D yeah love it. Han har redan fått massa presenter av mig. Så han klarar sig en lång tid framöver, han ska även få en till grej. Men det kommer senare.. När min lön kommit. Alltså förstår ni !? Det är bara den 11 Oktober idag och jag är REDAN pank, urfattig. Jag behöver verkligen gå en lektion i hur man sparar pengar och inte shoppar så mycket.
Se upp alla på stan här kommer en äkta shoppaholic... jisses alltså.. Skärpning!
Neh nu ska vi allesammans gratta födelsedagsbarnet. Så adjö med er.



Min lilla gulleplutt har blivit stoooor pojke ♥


Bye Bye Sweet Love.

Fredagen va så himla skön! Det var sista dagen på jobbet för denna veckan. Hell Yeah. Skönt som fasen. Så igår fixade jag lite grejer med körskolan.
HATA ERIKSSONS I NOBEL. Skönt att få det ur sig. höhö.
Mot kvällen blev det bio. Alltså jag hatar skräck filmer har alltid sagt att jag aldrig ska se en sådan igen. Men vad hände.. jo! Igår blev det en skräckis. Fyy säger jag bara. Never again.


KissKiss

Imorgon är jobbveckan äntligen över och slut. Hör av mig imorgon till er. Efter att jag vilat ut.

Adjö.

MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNN<3

Idag va jag men baby på obs och entré. HAHA I just love him.
Vi gick runt och kolla kläder köpte massa onödigt som alltid, och åt massa godis och glass =D
Det älskar jag med honom mest vi är lika crazy båda två typ vem äter glass när det är så jävla isigt ute !?
Just ju U and ME honey HAHA och vi älskar typ samma saker. Men båda två är jävligt envisa men den ena slår alltid ut den andra. Så det är typ jämt mellan oss.
Neh fan nu babblar jag för mycket så att jag börjar sakna honom.. BABY ! Kom hit vill ha en kram & kyss! =(




HAHA sötaste !
Baby väldigt trött på mitt tjat där och att ha fått gå runt så mycket så att han fick ont i benen =D ♥

Me like it.

Mohahahha gör detta bara för att jävlas med ELLE =D

 höhö fick dig !
 här är jag med så..

När jag och elle skulle bli klippta men hon färga utväxten också snyggt blev det =D

Bonnie & Clyde

Idag är jag dock jävligt sliten känner jag.. Jobbet tog död på mig hela helgen. OCH jag vaknade alldeles för tidigt idag .. WHY!? oh. Iallfall.. här händer inte så mycket just nu, ska städa mitt rum för det ser ut som de 7 rövarna varit där och plundrat stället så allt är huller om buller. Yes. Ännu mer jobb till mig bara. Senare ska jag nog till Burlövs center. Känner för att tröst shoppa. Behöver slösa lite pengar=) Babe hämtar mig strax så får nog röra på röven.

I'ts me and my boyfriend♥

No more drama.

Äntligen slut på eländet ! Fri från jobb! Ja.. endast i morgon men men.. ledighet är alltid något! =) Ska såå vila sönder mig och sova hela dagen imorgon! Yeees!

Later ;D

På schemat står det jobb hela helgen. Väldigt trevligt. Vi hörs efter helgen !


Fortune Cookie

Pursue your wishes aggressively.
                                                                                                                

Give me food.

Har precis tagit ett långt bad. Så jävla härligt. Det är helt tyst här hemma. Inte ett enda ljud förutom när jag knappar på tangenterna. Music for the ears. Annars så brukar det vara full rulle här hemma. Eftersom varenda en är högljudd.

Neh nu ska jag ner till köket och fixa ihop något att äta..
Men mest av allt är jag mest sugen på detta just nu ! oooohhhhh=(


I love you like a fat kid loves cake!


I'm still livin my life the way i want too!

Asbra dag idag. Känns som att jag skulle kunna springa runt hela jorden fyra gånger om, så bra känner jag mig idag! Livet är fint och jag älskar sådana här dagar. Kan nog bero på att jag sovit i mer än 12 timmar =)

Har städat the whole house! Känner mig extremt duktig också. höhö. Har höllt på med det sen jag vaknade.. Ska strax hoppa in i duschen.

ooohh. Ni har missat en hel del som hänt här i livet. Orkar verkligen inte ta upp det. Vissa saker helt sick, can't belive it, och andra helt skumma. HAHA. yeees inte lönt att berätta. Har även bytt frilla. Klippte mig i måndags. Hon tunna mitt hår som fan. Känns över skönt nu. Känns som huvudet kan andas. Det kunde de absolut inte göra innan under allt fluff hår. Neh ikväll ska jag träffa baaabeee♥


Arrivederchi.

RSS 2.0