Fuck you and have a nice day

Varför inbillar folk sig saker som dom inte är och kommer aldrig bli?
Ta det lungt nu elma, haha PMS har jag sorry.

Iallfall. Har varit och klippt mig idag. En jävligt bra bit kan jag säga. Huvudet känns mycket lättare nu haha.

Plugg nu.

Wünderbara helg..

Fredag: Skulle egentligen till praltik skolan, men det blev aldrig av.. höhö. Kurra ihop mig i sängen och bara latade. Fram mot kvällen bestämmde jag mig för att köpa en ny mobiltelefon. Så jag körde till netonnet, där hittade jag mig en ny älskling så det blev en xperia mini pro. Me like! Nu ska jag försöka att ta han om och behålla den här telefonen.. vi lär väl se hur det går med de.. Mot kvällen åkte familjen inklusive jag själv till Göteborg. Där hälsade vi på mormor och morfar och resten av tjocka feta släkten. Roligt!


Lördag: Åkte vi hem från Göteborg. Resten av typ heeela dagen har jag umgåtts med min älskling hihi. Har typ suttit och spelat Angry birds i 2 timmar! HAHA. Vi är allt för roliga ibland..  Men de va skoj. Vid 00 tiden körde jag babe hem. och svängde in på MC med alma och valerija för lite milkshake!! :D Ska snart nanna kudden!


Söndag: Byta till vinterdäck på bilen.. skoj..

MAH

Första kursen är avklarad och godkänd!! WIE! Inga kompleteringar, utan bara fortsätta att rulla på ! :D

Jag är fett bäst!


There is no turning back.

Vilken dag igår! haha helt underbar! Först spendera jag lite tid hemma med family, sedan åkte jag till älsk och spendera lite tid hos honom med hans family. Skoj =)

Idag har jag hållt på med grupparbetet i skolan och efter de har jag jobbat hela kvällen. Nice.
Kul att jobba när man jobbar med någon rolig person hihi.

Neh måste dra mig nu har en tråkig bok att läsa som ska vara utläst till imorgon. Jag är på kapitel 5 och det finns 22 kapitlar. Buhu..


Bajram!!

Bajram idag!! Wiie det betyder bara en sak! Massor av MAAAAAAT och BAKELSER! och så klart att tillbringa den här underbara dagen med familjen och släkten. Helt underbart!


I dag har jag tillbringat min dag med min älski pälski. Han är helt enkelt bäst! Han gör mig till världens lyckligaste människa på jorden! Tack för att du finns! ♥

Men nu först ska jag sova sen skola sen familje-time.


GODNATT&PUSS&SKÖTOMER&VARANDRA

BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN♥

O'Learys

Fy fan vad roligt jag hade igår hahah! Älskar pappsen han är för rolig ibland! Satt hemma med medo och glodde tv först efter ett tag blev det tråkigt och vi spelade WII med lillbrorsan. Men tröttnade på det ganska snabbt med. Så då får pappsen ett ryck och vill att vi åker GoKart, Så klart ville vi det, så vi hängde på.. Men väl på plats var det full bokat. Tyvärr, men då säger pappa -inget att sura över ni drar vi och bowlar. Så vi åkte till Entré där vi gick in på O´learys och bowlade. Vi hann med 3,5 omgångar. Medo vann de 3 första omgångarna och jag den sista höhö, fast vi bara hann spela halva. Men de strunt samma för jag vann, annars kom jag sist varje gång hahah. Efter det drog vi vidare till spel hörnan. Där spelade pappa, aziz och medo biljard. Medo och pappa tävlade och pappa vann varenda gåg eftersom han är proffs på biljard haha. Men medo vägrade att ge sig så dom fortsatte att tävla lågt in på natten hahah. Jag spelade inte biljard eftersom jag inte kan det, så jag höll mig till några andra spel men jag förlorade ändå.. haha =(

Undebart rolig kväll! Tack! ♥


If you ever loved somebody put your hands up! ♥


You see but never learn.

Puhh.. Min helg.. ja ni, om jag ska vara helt ärlig så har jag inte haft ett liv i helgen. Nepp inte alls. Har suttit på skolan från fredag till söndag,och då menar jag inte bara 2-3 timmar utan 7-8 timmar varje dag! Ja.. ni läste rätt.
Var i skolan även idag. Blev äntligen färdig med min uppsats. Nu är den inskickad så det är bara att hoppas på det bästa att man klarat det. 

På fredags kväll hann jag gå på bio med älsk, Vi bestämmde oss för att gå och se SAW 3D. Bara för at vi sett alla andra och vill se slutet också haha, men fy fan vad äcklig den va. Alltså inte skrämmande eller så utan bara rakt igen rå och äcklig! Massa kött, blod, och annat äckligt! Blä! Blunda nästan genom hela filmen haha. Aldrig igen!

Nu ska jag nanna kudden. Har skola imorgon också. Go´natt!! ♥


I can't belive

Tack gode gud! En uppsats färdig! Har 1 kvar! Yeeah. Fast det är den värsta och längsta av de två som är kvar. Blä haha. Men var tvungen att se de från den ljusa sidan 1 blev jag färdig med iallafall!

Neh nu är det raka vägen till sängen för min del. Har fullt schema imorgon.

Go'natt ! ♥

Sleeping Beauty

Ville bara komma in här och säga - Hej ! Jag lever. haha
Jobbade natt i natt, det var rätt så lungt men tråkigt och sömningt att bara sitta.
Vaknade för en stund sen, tog en lång dusch för att vakna till ordentligt haha. Men nu börjar jag bli sömnig igen.. Får nog ta en powernap snart. Så att jag blir piggare igen.

Neh nu ska jag lägga mig i sängen och glo på Gossip Girl!

God natt/morgon/kväll/eftermiddag eller hur ni nu än vill ha det!


RSS 2.0