Trött på sega akutvården.

Puuh.. vilken lång natt igår.

Min kära pappa hade stukat foten på jobbet så att den svullna som en ballong. Han åkte in till akuten vid 14 tiden på dagen, och så klart som alla vet, tar det en jävla tid på akuten. Jag och medo kom dit kl 21 på kvällen och pappa satt fortfarande kvar där i väntrummet. Vi skulle hjälpa honom hem senare efter att han pratat med läkaren om hur det gick med rönkenbilderna. Under den tiden 14 - 21 hade dom bara hunnit med ett läkarbesök med massa babbel bara och en rönken på foten.
Sen va det tydligen bara att sitta och glo. Vi va svin hungriga alla 3 haha så jag och medo sprang runt på sjukhuset och leta efter pressbyrån. ( Gick vilse som fan! ) Fick köpa kex chocklad från en sån dära automat som står i väntrummet eftersom pressbyrån va stängd vid den tiden. 
Klockan tickade på och vi satt fortfarande kvar där.. Jag blev fett arg en stund där och gick raka vägen in på deras kontor och frågade när fan läkaren skulle komma och ge besked på om han har en spricka i foten eller något annat va fan! Det är bara att säga det är ingen fara du kan åka hem nu. Men nej hon sjuksköterskan som satt där inne, spelade spel på sin mobiltelefon. Hon sa att läkaren är på väg men att han har mycket att göra.
Det var bara att klampa tillbaka och sätta sig i väntrummet igen. När klockan blev 23.00 fick medo spel. Så va det hans tur att klampa in där och fråga när fan läkaren kommer. Då sa hon att läkaren kommer medesamma. TACK! Precis som jag anade hade pappa stukat foten. Han hade slitit upp några leder. Förstår ni, det va allt läkaren sa !?!?!?? och det tog sån tid!?!??!
Pappsen fick bara bandage på foten sen va de bara att ta sitt pick och pack och åka hem.
Medo körde pappsen, så fick jag köra pappas bil hem. Sen till slut kl 24.00 va vi hemma. Både jag och pappa och medo va heeelt slut.

Oj det här blev lite väl långt. haha. Neh nu ska jag till jobbet. ADJÖÖ.

My bonbon

Älskling min, du anar inte så mycket jag älskar dig..

Idag är det ingen vanlig dag..

För idag är det min födelsedag! Hurra! Hurra!
21 hela år. Fy vad jag känner mig gammal boze!
Neh nu är det jobb time. Ser ni.. till och med på min födelsedag måste jag jobba. Skit också.
Ikväll blir det massa tårta och presenter med familjen och medo ♥


why so curious?

Min hårfärg blev inte som jag väntat mig. Blev jävligt mörkt och en blandning av mörk brunt/rött/lila. Uh. Får låta håret vila ett tag. Sen åker jag till frissan och hon får göra vid det till mig. Lite ljusare vill jag ha nu till sommaren. NEh nu är det mat dags för mig. Är svin hungrig. Sen ska jag träna. YES har börjat med det också. Duktig jag är:)

Imorgon är det jobb så jag säger GOD NATT





From Google.

New updates.


                                               Viktigt för mig.

  • Det är bara 2 dagar kvar tills jag fyller 21 hela år! Längtar sönder! Kan ej fira på torsdagen när jag fyller år. Eftersom jag jobbar kväll till 20:00 på jobbet. Kommer vara helt seg efteråt så jag struntar i det. Får fira till helgen istället. Ska ha en myskväll med babe, Och sen träffa mina nära och kära.
  • Jag har hittat en massa saker jag vill köpa. Bla ett par snygga hel svarta converse eller vita. Har ej bestämmt mig än, eller så tar jag bara båda höhö. Jag letar även efter en ny klocka som jag vill ha! Är trött på min D&G klocka och dom andra jag har. Behöver some new shit.. Tycker det är en snygg accesoar. Men jag får vänta på lönedagen som vanligt. Sen är det shoppingdags.
  • Jag längtar så hima mycket efter sommaren! Längtar efter värmen, bada & sommar kläderna. Vill ha sol och värme här nu nu nu!

  • Blinka lilla stjärna där..

    *gäääsp* Vad trött jag är. Efter att ha käkat mat nu så blev ja så trött att jag hade kunnat somna här i soffan med datorn på en gång. Det hade suttit fint den kan jag lova! Det bästa är när man ser på tv och kan knappt hålla ögonen öppna och sen bara somnar och rusar in i drömmarnas värld :) what a feeling..


    GO ´natt people.

    För mycket kaffe drickande idag

    Bör tacka gud för mitt körkort och min bil. Vad hade jag gjort utan det? Slipper ta den där äckliga bussen. Yääy. Idag har jag bara kört rundor. Träffat min nära och kära som alltid. Druckit massor med kaffe och pratat tungan av mig. Färgade även mitt hår idag. HAHA ingen aning om hur det ser ut. Vågar inte titta mig i spegeln än. Tittar imorgon istället. 



                                                                                                                                                  

    PS: Elle I belive in you ! Håller tummarna !

    Can't touch me, na na na naa!

    Igår kväll efter jobb var jag med babe heeela kvällen tittade på en film och åt massa gottis som vanligt.
    Trodde inte att filmen skulle vara så värst bra. Men det var den verkligen. På slutet får man en sån där "ahhhhhha" upplevelse, haha ne men riktigt bra va den. Ingen typ av film jag brukar titta på egentligen. Den är typ mer killfilm haha men den dög.

    NU äntligen är jag färdig med den här jobb helgen. Tack gud. Är ledig i två dagar nu det ska verkligen bli skönt. Behöver vila. Snart är det semester hahah lääängtar!

    Puss på er.






                                          


    Fuck this weekend.

    Ännu en lång jobb dag avklarad. Imorgon väntar ännu en, 8 - 20. buhu.
    Har precis tagit ett långt bad. Skönt som saten va det. Men nu ska jag nog bara glo en film med lillebror. Måste liksom varva ner lite efter jobb för att kunna sova gott inatt.

    Hejdå på er.

     


    Sweet dreams.

    Idag har jag bara gjort massa ärenden. Åkt fram och tillbaka. puh.
    Efteråt när jag va färdig med allt så åkte jag till min boy, därefter åkte vi för att tvätta min bil. Den glänser som ny! Tack älskling♥
    Efteråt spelade vi bara xbox och åt massa choklad.

    Nu är det läggdags för mig. Jobbet väntar imorgon. 

         


     Min kära bil. Så här fin va den när den va heeelt ny. 
                                                  Nu är den lite skitig och väl använd =) 




    Laku noc.


    Mjau

    Vilket jävla skit väder det var idag! Snacka om att ta en dusch utomhus.. lala.
    Jobbade med elle idag. Gick ju super duper=)

    Efter jobb körde jag hem och bara tog det lungt. Efteråt kom älsklingen över, vi körde först till obs, sen hem sen stan och köpte pizzor, sen hem igen och åt massooor =)

    Imorgon är jag ledig! Härligt! Ska till jobb och lämna några klänningar som billie vill låna=) Senare mot kvällen ska jag träffa medo, vi ska spela xbox heelaa kvällen hahaha.

    PUSS.

    No more rain.

    Fy fasen vad jag är glad idag !

    höhö. Sorry dudes har ej haft tid för bloggen. men men , mina dagar har varit underbara. Massa jobb som vanligt så det behöver jag inte tala om för er. Men allt annat super. Just nu ligger jag i soffan och slöar. Vill att babe ska komma hit nuuuuuuu. Men han tränar :(

    Neh nu ska jag sluta snacka skit. Imorgon ska elle komma och jobba med mig så jag är happy!! :D

    ADJÖSS

    Happiness does exist.






    Förlovad och lyckligare than ever!

    RSS 2.0