God help us.

Fy fan för vädret alltså! Vad är det som händer!? Allt känns så vrickat och fel på något sätt.. Att snön fortfarande ligger kvar här i skåne är väldigt väldigt konstigt! Det brukar bara hålla sig kvar tills mitten av januari, fan inte ända till mars !? Och nu börjar det ös regna till och med.. Oh!

Och allt det som händer i Chile och Japan? Det är ju sjukt. Först Haiti och sen detta nu.. va fan. Min kompis har sin mamma nere i Chile. Ringde och pratade med honom innan. Han sa att hon hade sms honom och att allt va bra, men att allt va förstört. Tänk att åka på semester och att något sådant händer? Folk klarar inte sig där nere, dom rånar affärer på mat för att överleva. Vad händer egentligen med jorden och den dära globala uppvärmingen? Har jorden fått nog nu.. och börjar säga ifrån? Ehh, jag vet faktiskt inte. Det enda jag tycker är att det är jävligt synd om dom människorna som råkar ut för sådant här. Önskar man kunde gjort något för att hjälpa. Inte bara skänka massa pengar som man egentligen inte ens vet vad dom går till eller till vem. Men men hoppas allt blir bra snart.. att det lugnar ner sig.. eller vem vet? Jorden kanske går under 2012?



Wedding !

Bröllopet igår va super duper kul. Haha, ni skulle bara sett mig som jag käkade all mat där. Va liksom tvungen att "smaka" lite. Mätt och belåten blev jag. Ont i fötterna hade jag dessutom. Sprang runt med småbarnen, dansa, stod och satt + att skorna va en aning stora för mig. Jäcklar vad ont jag hade. Men roligt hade jag!
Det var Medos kusin som gifte sig. Hon bjöd mig så jag va tvungen att gå liksom=) , vem tackar nej till mat och tårta plus massa roliga och trevliga människor. Not me! Skoj skoj! =)

Här kommer några bilder från igår.

   <-Jag ser fett gravid ut i min klänning=(
  
 


Mycket skoj va det! Danke!

The dress..

Idag blir det bröllop för min del. Fun Fun. Som vanligt så är jag ju alltid sista minuten med klänning och allt det andra. Smart elma.  Ska nog till obs om en stund och se om jag hittar något.
Min kära bibi ska få vinterdäck på sig idag. Sen kan jag köra den vart jag vill!!! =D

Neh nu ska jag hoppa in i duschen. Ska ha fett kul ikväll. ADJÖ!


MIIINNN BIIIIIILLLL !!!! ♥♥

Äntligen! Fick min kära bil idag! =D=D=D

I just love it! ♥



Fick den så här från början med blommor till och fulltank ;) yeeeha!



My new love !

On/Off

Jag är heeeelt off! Jobbade idag i hela tio timmar. Förstår ni att jag är helt slut nu. Behöver en dusch och sen min säng + lite maaaaat ! ♥


 Kissessss


Off To Work.

Snart är jag off to work. har väntat på att mamsen skulle komma hem så att jag kan låna hennes bil. Vill inte åka busshelvetet. Iallfall. Det har kommit mycket mer snö nu, guuuu vad roligt. Seriöst börjar bli fett trött på vintern den tar aldrig slut! Vill ha vår vår våååår!

Neh nu ska jag nog sätta på mig lite kläder och köra till jobb. ska va där hela dagen typ, ända till nio :( Känns som mitt andra hem på ett ungefär.

Ha det..

<- Zzzima


I'm losing control right now and I feel it's right.

Åkte till Audi idag med pappsen. Liksom vart har min bil tagit vägen? Säljaren varken ringer eller skriver. Folk börjar fråga, och jag börjar undra? Det har gått mer än två veckor nu. Han sa att om två veckor är bilen färdig. Så vi tog oss dit. Han blev nog rätt så chockad över att jag kom. Lite nervös blev han haha. Men iallfall.. Han hade sina bortförklaringar, så vi kom fram till att jag kommer få den innan månadsskiftet. I hope so!



My new best friend.

Tjena allesammans.

Vill börja med att säga att min första promenad med min telefon som va "lagad" va rätt så förutspådd. Så fort jag kom ut i minusgraderna, skulle skicka ett sms. DIREKT blev det myrornas krig på mobil helvetet igen. Så jag gick raka vägen tillbaka till netonnet. Yes ni hade rätt! Mannen vid infon sa att han inte förstod alls vad felet var och att han förstod att det va jobbigt för mig att springa fram och tillbaka med telefonen på lagning. Så jag fick ett tillgodo kvitto tillbaka. Yes! Så glad jag blev, smilade som fan hela vägen bort till hyllorna med mobiltelefoner. Fick nästan ont i kinderna fan. Efter massa jämförande och tittande på olika mobiler, när jag nästan bitit av mig alla mina naglar hittade jag tillslut den jag ville ha. Yeeah. Det blev en Sony Ericsson Satio. Fick lägga till några tusen och hundringar, sen vart det klart! Känner mig rätt så nöjd med telefonen. Men det kommer nog ta en jävligt lång tid innan jag lär mig att förstå den helt. HAHA. Har lagt den ifrån mig just nu, blir bara irriterad på den, men men I'm Happy! :) 



Don't die.

Vill välkomna tillbaka min mobiltelefon. Har fått vara utan den i treveckor. Den har varit på skit lagning flera gånger. Där dom ändå inte vet vad felet är på den utan bara bytar ut massa grejer på den hela tiden. Liksom lönt? Ge mig en ny istället. Men nej dom vägrar. Det är så att så fort min lilla kompis här fryser när det är minus grader utomhus blir det myrornas krig över hela skärmen på den. Buhu. Killen på netonnet sa att det ända den behöver är lite kärlek. Yeah right, sa jag. Vi får väl se hur länge den håller ut nu. Det är så att alla mina mobiltelefoner har dåliga minnen med mig. Dom klarar sig inte så länge höhö.


it's my world, you just live in it.

Oj oj oj.. Här har man inte varit inne på ett bra tag..

Okej. Kan börja med att säga att jag känner mig helt kaputt! Är ledig imorgon från jobb så det är ju skönt. Men har massor att fixa och hålla på med imorgon. Först ringa till Audi, Sen banken, och träffa elle belle.

Börjar bli fett irriterad för att min bil fortfarande inte kommit och säljaren från Audi icke har hört av sig.. Goooosh alltså! Orka vänta mer. Därför ska jag ha med dom att göra imorgon!

Måste även boka en tid till frissan. Ser ut som en djungel. Mitt hår just nu.

Taurus


Singing in the rain

Min hand i din, då är jag som lyckligast !

Valentines day.


IF I TRY IT, AND I LIKE IT, I’LL KEEP IT

Ligger i soffan just nu och halvsover typ. Lång dag på jobbet idag + en ännu längre imorgon. Så mycket som flyger runt i huvudet på mig just nu att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Har satt upp massa mål som jag vill uppnå. Orkar ej skriva upp dem här de ej lönt, liksom varför ska ni veta? Ingen nytta av det haha. Men iallfall. Vill så MYCKET nu. Men får ta några saker i taget. Det viktigaste. Nytt jobb. Yes. Och jag har hittat mig ett också, på akuten Yeeeeyy! Där är det chillivanilli. Inte alls samma skit som på mitt nuvarande jobb. Thank god!
Ska bara skriva under några papper och skicka tillbaka sen är jobbet mitt ! MOhaha!

Adjöss med er.



Love Love Love

Idag är jag ledig. efter en hel helgs arbete. Har inte planerat att göra ett skit idag förutom att bara ta det lugnt. Jo ska bara dra mig till banken senare och betala my new car, sen hemmåt och sova lite mera.

Pusssssssssssssssssssss

Sol, vind och vatten.



Vill bara kunna ligga och sola på stranden, slappa hela dagen och bara snacka massa skit även bada och njuta ! Vill kunna höra havet och fåglarna kvittra. Vill kunna steka mig brun/röd så när man kommer hem svider det över hela kroppen. Vill ha mina röda kinder som alltid dyker upp på sommrarna. Vill bara tacka och ta emot all D-vitamin som solen skänker och bli mycket piggare! För just nu känns allt så grått och trist. Man blir helt enkelt deprimerad.
Snälla vintern ge upp, I need the summer now!


Zima Zima Pada Pada Snijeg

Så jävla trött på snön och blåsten och att de kallt. JA ALLT! Har fan aldrig varit så här kallt i malmö på många många år säger dom. Det är sick. Det sägs även att det tänker hålla i sig februari ut ... Guu vad jag blir lycklig nu dåå


På mitt schema resten av denna veckan står det bara jobb , jobb, jobb.. och vänta lite.. JO ! ännu mer jobb.

Adjöss.

KÖRKORT OCH BIL KAN DET BLI BÄTTRE !!!

Yes fick min dream car äntligen! Får min lilla bebis om 2 veckor! Come too mummy!
Längtar så jag spricker!
Vill kunna köra vart jag vill när jag vill, utan att tjata ihjäl mig på mammsen eller pappsen att dom ska köra mig hit eller dit. OCH jag säger ADJÖ till den gröna bussjäveln !
Hasta la vista !


RSS 2.0