U make me feel like I'm your world.

Min helg har varit underbar, med både familj, vänner och massa annat skoj ♥

I fredags jobbade jag natt. Jävligt drygt va det faktiskt, för tiden gick extremt långsamt haha. Men rätt så lungt va det.
Imorgon gäller bara plugg. Har två uppsatser att skriva. Blä. Men måste göras. Skulle med några från klassen till DK men vet i fasen om det blir av. Annars är det skit bra, så kan jag göra min läxa istället. höhö. Så att jag får det gjort sedan är den här kursen KLAR!


Time is everything. What's right now?

Har dragit på mig en jävligt jobbig förkylning. Näsan bara rinner och febern kommer och går, ögonen svider och jag har lock för öronen. Hemskt jobbigt. Stackars mig. Just nu går jag på alvedon, panodil och allt annat jag kan få tag på. Hoppas det går över!

Har nyss ätit frukost ska dra till skolan strax. Gjorde min tenta igår och klarade den! Har bara en kvar sen är kursen slut! Thank god! Then my english class starts. Längtar!



ZZzzzzZzzzz

Fy fasen för denna dagen säger jag bara.. Känner mig helt sliten och trött. Ska snart hoppa i säng.

Imorse hade jag skola, efter det var det raka vägen till jobbet som gällde. Slutade 21.00. Är helt slut nu! fy fan, sånt här ska man verkligen inte göra varje dag haha.

Hoppas alla ni där ute mår super bra! Go´natt!

 

 


Vad händer ?

Vart är den här världen på väg ? Vad är det som händer egentligen?

Lasermannen hit, laser mannen dit.. helt sinnes ju !

Få bara fatt i den jävla psykopaten och lås in honom ! De fan inte rätt att man ska gå runt och känna sig otrygg, att inte våga gå förbi en buske ens, att inte gå ut på stan. Inte nog med det så är hemmen som varit en säker vrå inte ens säkra längre, eftersom  han/hon/den/det sjukter på folks lägenheter genom fönstren nu också ! Sjukt !

Har inga ord för detta tycker bara att det är sjukt absurt !

 

HEJ!


I Heart You

Jag ÄLSKAR min älskling mest!!  Tack för att du finns vid min sida älsk! God natt alla! för mig vÄntar jobbet imorgon hela dagen :-(                                                                                                                                                                                                                                                             

Center Syd

Idag åkte jag och älsklingen min med hans familj till Löddeköpinge. Vi skulle shoppa lite. Blev inte så mycket för min del men de andra hittade massor. En helt underbar dag med underbara och roliga människor !

Nu äntligen är jag hemma. Ska käka lite sen kommer älsk hit för vi ska spela wii - mariokart ÖVERFETT hahaha.

 

Ha en fortsatt trevlig helg mina hönor ! ♥


Sleepy time

Älsk köpte wii kontroller till mig idag (två extra) så att vi kan spela och tävla mot varandra haha. Det är mycket roligare då än att spela ensam. Tack älsk du är bäst ! ♥



Annars har jag bara varit på föreläsning idag. Efter det bara varit hemma. Har mycket att göra i skolarbetet men får ta tag i det imorgon efter jobbet, jobbar till 15:00.

Go´natt alla !


My day.

Vilken helg.. har haft full show hela helgen men roligt har det varit!

Idag har jag pluggat lite, har en uppgift som jag måste lämna in som ska handla om praktiken på skolan.

Har även varit och shoppat en del med mammsen idag. Åkte till lund, fick en snygg väska och en tunika. Min mamma är bäst ♥ Imorgon fyller även lillbrorsan år, har varit och köpt present till honom. Hope he likes!

Träffade även babe idag, satt hemma hos honom och myste framför en rolig film. Kom hem nyss och nu tänkte jag läsa min bok sedan är det sleepy time. Har skola imorgon och efter det jobbar jag kväll til 9.

 

Adjössss


work work

Idag bokade jag tid till att bygga på mina naglar som växt ut jävligt mycket kan jag säga. Dessutom knäckte jag en nagel igår. Blev lack haha. Men visar bild på hur det ser ut imorgon !

Idag har jag bara varit på praktik. Det är faktiskt jätte roligt på skolan, mest för att alla är så trevliga och snälla. Sista dagen imorgon. Sen är jag tillbaka där igen vecka 49. Kommer sakna stället =(

Igår hela kvällen typ satt jag och älsk hemma. Höll på att skriva hans CV och personliga brevet. Det blev jävligt snyggt kan jag säga ! Är stolt haha eftersom jag typ gjorde allt..

Neh nu är det plugga som gäller, har en uppgift att lämna in. MEN först mat !

Cao!

 


VFT!

Idag va jag ute på VFT (praktik) i Lund, Spykens gymnasium. Det är där jag ska tillbringa min tid resten av alla åren på utbildningen, det är där jag ska lära mig att bli en bra lärare. Låter kul =)

Fick inte träffa på några elever idag eftersom de hade studiedag. Men träffade alla lärnarna och hade konferansdag. Sippra på kaffe hela dagen typ.. haha börjar känna mig som en lärare nu.. dom dricker ju typ bara kaffe alltid.

Men i morgon är de tuffa tag som gäller, ska ut på lektioner och hjälpa till. Spännande !


Underbara helg.

Fredag: Satt hemma med älsk och glodde på tv och fick bara sån kick av att jag ville ha ett wii. Så vi stack till Media Markt och köpte ett, eller pappsen köpte den till mig och ett Super Mario spel =D Älskar Super Mario! haha jag, älsk och lillbrorsan satt och spelade typ hela natten tills jag typ va tvungen att decka eftersom jag skulle jobba dagen efter.
Men kul va de hihi.


Lördag: Jobbade från 8.00 - 21.00. När jag kom hem hade alla stuckit förutom alma. Sen kom älsk och vi körde och handlade massa godis och chips sen kolla vi på milan matchen ( dom vann! ) Sedan tittade vi på film. Jag va jävligt trött höll på att somna i soffan haha.

 <- Mina snygga naglar som jag snart ska göra på fyllning på, eftersom jag snart haft dom i 4 veckor hihi

Söndag: Jobbade idag till 13.30. Fick låna hem världens gulligaste hund ! Så himla söt ! Misho heter han.

RSS 2.0