Min fru.

Alla här vet att jag har en man.
Men jag kan inte bara nöja mig med EN man, utan jag måste ha en fru också.
Yes, jag pratar om min fru Elvira aka Elle hahaha. Hon är inte bara vilken fru som hellst, jo klart hon tvättar och städar åt mig, diskar och allt det man kan önska sig av en fru, men hon är bara en aning lite CRAZY men vadå ? Hon är fortfarande min fru!
And I love her to death do us part !

  
 

PS: Hoppas du läser detta inlägget i natt och får extrema skuldkänslor så att du måste ta en kaffe med mig imorgon!
höhöhö I'm evil !


Dear all.

För mig har helgen redan börjat über härligt ! Ingen skola imorgon eller rättare sagt ingen lecture eller workshop, endast grupparbete. Men de går snabbt det med. Sedan ska jag bara njuta !
Men snart så, mina vänner, mina tentor närmar sig sakta men säkert. jag har rå plugggat allt vad jag orkat och lite till, (okej nu kanske jag överdrev en smula) haha men försökt har jag och det enda jag kommit fram till är att bränna upp böckerna och hoppa av skolan. YES! .... men grejen är ju den att jag är väldigt envis av mig och har jag givit mig på någonting så ger jag mig inte förens det är avslutat! Så jag har beslutat att bara bita ihop och fortsätta att plugga.. no life liksom.

Iallfall nu lämnar vi skolan. Andas elma, andas.. till helgen ska jag bara ta det lungt och umgås med min kära man. Fast imorgon kommer han vara helt slut och somna som en liten baby i soffan som vanligt efter en dags jobb med pappsen haha han kör med honom =)
Han är inte alls van vid att stiga upp så tidigt på morgonen, men han vänjer sig väl efter ett tag, eftersom han nu ska jobba med pappsen varje fredag tills han har fixat sitt lastbilskörkort. Han klarade yrkesbevis provet igår ! Grattis till dig älskling ! ♥ Han har även klarat teori provet ! Allt på första försöket nu är det bara uppkörningen kvar, Hejja min älskling !

Nu ska jag sluta mummla !
Dags för lite gossip girl

Love elma.

So true..



KW)IE#/HDNP=")"@!"?!"?

Fy fan vad livet är hårt.. okej detta ska inte bli något klago-inlägg.

Ska lägga mig till sängs tidigt idag eftersom jag såg ut som en levande död idag på skolan, allt tack vare jobbet i helgen och minus massa timmar på natten = Sömnbrist. Ja zombie sa jag, blek och svullen, de jag det. Gäspade mig igenom hela workshopen idag. höhö.

Först desperate housewives, sen sleepy time. Ska bli så pepp så att jag kan läsa hela boken imorgon och förstå allt !Även allt vad lektorn pratar om på seminariet imorgon yeeey..... märker ni jag har redan börjat drömma... är helt väck.

PS.
Försöker ta tjänstledigt från jobbet över ett jävla fucked up data system som inte fungerar ! DÖÖÖ
Fett jobbigt ! Ingenting vill fungera som de ska !

Min nya hit !



What if you never see tomorow again ?

Min essey är färdig och inskickad, nu får den antingen bära eller brista. Orkar inte lägga mer energi på den. Ber till gud att dessa 3 ½ åren går väldigt väldigt fort ! Fast redan nästa år i Januari månad börjar jag med mitt sido ämne. Kommer bli riktigt roligt ! Here I come religion ! höhö. Är happy så länge jag slipper Engelskan ett tag =)
Just nu är jag på den svåraste kursen i utbildningen...... trummvirrvell....... GRAMMAR ! Kan bara säga en sak, Kill me ! Det kvittar ju i den här kursen att man tyckte att gramatik var roligt en gång i tiden, den här kursen har liksom förstört allt gott man tyckt om Engelska och Engelsk gramatik, riktigt styckat allt i feta blodiga bitar och tvingat oss studenter att svälja allt rått ! Ursäkta, ni kanske inte alls hänger med nu men jag får typ PANIK härborta.

Så nu när jag klagat lite känns det bättre, ska återgå till mitt läsande nu, 5 kapitel på sammanlagt 150 s, att läsa till i morgon. Det bästa så klart är ju att vi fick reda på det idaaaaaag ! ha ha, förstår ni mig nu ? Kan ni se mitt feta smile i fejset? NOT !

Elma=Arg som ett bi


Råå plugg..

Imorgon ska jag möta upp tjejerna för massa plugg-time tillsammans :-) Sweeet.
Känns som att man bara blir dummare och dummare ju mer man läser utav gramatik böckerna alltså.. Puuuh..
Fattar ni att jag måste lära mig allt utan till som finns i dessa två böckerna den ena boken är på 520 sidor och den andra 300 :-(:-( Får jag börja böla nu ? .. tack .... BUUUUUHUUUUUU....

 

Voppidoo

Hoppas ni alla där ute hade en underbar alla hjärtans dag med er käraste eller med vännerna, det går ju också de med :-)

Skolan började igår så det är dags för mig att sätta igång med pluggandet på en gång ! Otroligt mycket och jobbigt är det.. I just hate grammar ! Nu tänkte jag ta och städa sen hoppa in i duschen och träffa min man senare. Eftersom vi ej kunde träffas igår..

Neh nu har jag mycket att göra c yaaa...


Sorry..

Har haft praktik nu i 2 veckor, har varit helt off som människa. Så extremt mycket från både skolan och praktiken så jag känner att jag faller ihop snart! Därför vart jag tvungen att ta en break från bloggen. 

Den här helgen var verkligen efterlängtat har haft en über skön weekend med min kära man vi har skoj som vanligt :-)

Idag har jag bara vilat och pluggat lite. Ikväll bär det av till pojkvänen min, ska bli massa myyyyss.

Har även träffat på en old friend som har sagt mycket kloka grejer till mig som jag, hör och häpna blev nästintill chockad av! En sak som jag alltid säger till mig själv är - Man lär så länge man lever.

Nu ska jag återgå till mitt så kallade "normala" liv igen, Utan massa skit som dras efter mig. höhö don't need that!

Puss på er kycklingar!

RSS 2.0